Новости

Скільки вугілля потрібно класти в кальян?

Вугілля для кальянів
4.9
(1858)

Приготування кальяну лише на перший погляд здається простим, але насправді цей процес має багато нюансів. Одним з них є вибір правильної кількості вугілля – від цього залежить температура чаші, тривалість копчення та інші фактори.

У цій статті ми розповімо, скільки вугілля потрібно використовувати для приготування кальяну, і чому це питання таке важливе.

Вплив вугілля на тривалість куріння

Кальян не виправдав ваших очікувань і перестав диміти через 40 хвилин куріння? У цьому випадку висока ймовірність того, що ви використали недостатню кількість вугілля.

Переезд сайта Друг на час на Мейби топ 1  Дприм 3$ за регистрацию на сайте знакомств Мейби топ 2

Оптимальний обсяг вугілля – 3-4 шматочки, але варто пам’ятати, що цей параметр може змінюватися в залежності від якості фольги, тютюну та кількості курців. Не менш важливу роль відіграє і сам кальян: в деяких випадках, наприклад при використанні чаші для ананаса, може знадобитися до 8 штук.

Щоб питання про кількість вугілля для кальяну не викликало труднощів, відзначимо, що для комфортного куріння протягом 40-50 хвилин достатньо двох вуглинок. У цьому випадку ви забезпечуєте хорошу димність, а також насичений смак.

Хочете максимально продовжити процес куріння? Тоді рекомендуємо використовувати 3 вуглинки. В цьому випадку ви можете насолоджуватися кальяном до 1,5 годин.

Куріння кальяну з калауд

Щоб полегшити маніпуляції з вугіллям і збільшити тривалість куріння, варто використовувати калауд для кальяну – придбати його можна в магазині Аладін https://aladin-kiev.com/. Цей пристрій сприяє рівномірному розподілу нагріву, що безпосередньо впливає на м’якість і смак кальяну.

Якісний калауд має ряд переваг перед фольгою. Серед них – зменшення кількості золи, прискорення прогрівання чаші, захист від опіків, легкість регулювати температури, а також можливість проведення сеансів куріння на відкритому повітрі, в тому числі у вітряну погоду.

Не подобається смак тютюну? Калауд можна замінити, вибравши інший смак. Саме з цих міркувань варто використовувати такий пристрій – це значно полегшить процес підготовки кальяну до використання.

І ще одне. Використовувати вугілля маловідомих брендів не варто, оскільки вони можуть мати ряд недоліків: погане запалювання, швидке руйнування в процесі тління, недостатня температура та можливість появи неприємного присмаку. Також зверніть увагу, що кубове вугілля підходить для невеликих чаш, тоді як в інших випадках варто використовувати плоску сировину. деякі бренди випускають вугілля в таблетках і паличках різної форми.

Зрозуміти, яка кількість вугілля оптимальна, можна тільки методом проб і помилок. Ми, в свою чергу, надали вам рекомендації, які мінімізують ймовірність зіткнутися з неприємними ситуаціями. Приготувати смачні і димні кальяни просто – важливо лише розуміти, які фактори можуть вплинути на якість готового продукту!

Насколько публикация полезна?

Нажмите на звезду, чтобы оценить!

Средняя оценка 4.9 / 5. Количество оценок: 1858

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

Читайте також:
Як вибрати якісний матрац на ліжко 160 на 200?
Як вибрати якісний матрац

Ортопедичні матраци є найважливішим предметом меблів у вашій спальні. Ці предмети побуту допомагають тілу прийняти ідеальне становище на час сну Read more

Вибір фурнітури для кухні: на що звернути увагу
Вибір меблевої фурнітури для кухні 1

Вибір меблевої фурнітури для кухні — це один із найважливіших етапів при облаштуванні цього приміщення. Кухня є одним із найактивніших Read more

Завітайте в чудовий cвіт залізничних подорожей: Укрзалізниця та proizd.ua
Подорожі з Укрзалізницею

Залізничні подорожі завжди вражають своєю красою та комфортом. Укрзалізниця, як головний оператор залізничних перевезень в Україні, дарує нам можливість відкривати Read more

ДІД МОРОЗ ПРОТИ САНТА КЛАУСА ЧИ САНТА КЛАУС ПРОТИ ДІДА МОРОЗА?
ДІД МОРОЗ ПРОТИ САНТА КЛАУСА

Під час початку холодів зазвичай думаємо про плани на новорічні свята, подарунки для рідних та друзів. Магазини наповнені святковою мішурою Read more

Переезд сайта Друг на час на Мейби топ 1  Дприм 3$ за регистрацию на сайте знакомств Мейби топ 2